fbpx

Verhaal van Helen

Helen studeert Bedrijfskunde en werkt daarnaast bij Eshuis. Lees hieronder over haar werkzaamheden en haar plannen voor de toekomst.

Ik werk nu een half jaar bij Eshuis op de afdeling inpak. Ik controleer de etiketten en bekijk of ze klaar zijn om te verzonden te worden. Als alles klopt, dan pak ik de etiketten in.

Hiernaast studeer ik Bedrijfskunde. Ik wil met mijn studie bedrijfskunde als achtergrond straks doorgroeien in dit bedrijf.
Ook rijd ik graag paard en heb ik een eigen bedrijfje.

Ik wil met mijn studie bedrijfskunde als achtergrond straks doorgroeien in dit bedrijf.

Helen, Medewerker Inpak

Voor mijn studie ga ik binnenkort onderzoeken doen voor Eshuis. Ik ga mij dan voornamelijk bezighouden met het verbeteren van onze processen. Het is fijn dat deze combinatie tussen werken en studie mogelijk is.

Wat mijn baan zo leuk maakt is het werken met de verschillende etiketten. Ik kom de etiketten hierdoor vaak tegen. In de supermarkten en ook op het terras als je een speciaal biertje bestelt.

Bij Eshuis zijn er doorgroeimogelijkheden. Het aankomend jaar ga ik doorgroeien en meekijken op de andere afdelingen. Op deze manier zal ik het hele proces van de productie leren kennen. Hier kijk ik erg naar uit!