fbpx

Over ons

Bij Eshuis zetten we ons samen in voor hetzelfde doel: verpakkingen en etiketten maken waar we trots op zijn. Onze meer dan 160 vakkundige collega’s maken kwaliteit. Deze kwaliteitsproducten vind je terug in de supermarkt, op werk, thuis en op veel meer plekken.

Wie we zijn

Je kent ons en onze producten beter dan je denkt! Je hebt namelijk dagelijks met ons te maken. Van verf en salades tot shampoo en meer. Onze verpakkingen en etiketten heb jij nodig, elke dag opnieuw.

 

Verpakkingen en etiketten gemaakt met vakmanschap. Vakmanschap, dat al sinds 1891 bestaat. Dáár zetten wij ons voor in, alle meer dan 160 collega’s. Samen laten we Eshuis hard groeien. En dat harde werk wordt zéker beloond.

Wat we doen

Heel kort gezegd: etiketten en verpakkingen maken, dat is wat we doen. Maar wel van de állerhoogste kwaliteit. Omdat we geen genoegen nemen
met minder. 

 

De gedetailleerde versie? We maken kwalitatieve verpakkingen en etiketten, van A tot Z. Sachets, sluitzegels, shrink sleeves en kaasetiketten. Met een – letterlijk – schitterende tekst, zandtextuur, een unieke vorm, of met een simpele glanslak. 

 

Sorry, zeiden we simpel? Geen enkel product dat hier de deur uitgaat is echt simpel. Maatwerk, daar komt het op neer. Kleine of grote merken: we maken ze voor klanten uit allerlei markten. Voor merken van Alabastine, Beaphar & Coca-Cola tot XXL Nutrition, Yaya Kombucha & Zechsal. 

 

Waar je ons vindt

Waar je onze thuisbasis vindt? Dat is in Dalfsen. Het merk Eshuis is hier in 1891 geboren en getogen. Een écht Dalfsens bedrijf. Vanuit Dalfsen zetten we Eshuis en onze klanten op de kaart. Nationaal én internationaal. Daar zijn we maar wat trots op!

 

Ook vind je ons bij jouw thuis. En op je werk, bij de kaasboer op de hoek, bij de lokale bierbrouwer, de autogarage en op andere plekken. Overal kom je een stukje Eshuis tegen.

Hoe we dit samen doen

Samen werken, samen ontwikkelen

Onze kennis van het vak ontwikkelen we samen. Cursussen, opleidingen en training-on-the-job. Samenwerken met specialisten; daar leer je het meest van!

01

Plezier op én buiten de werkvloer

Ons werk doen we met plezier. Een lolletje is zeker welkom! Zowel op de werkvloer, als ook er buiten. Tijdens de jaarlijkse dartcompetitie, de barbecue of een borrel. 

02

Passie voor vakmanschap

Je merkt het echt wanneer je hier over de vloer loopt: onze vakkundige collega’s hebben écht passie voor hun werk. Trots als een pauw zijn we op de producten die van de drukpers rollen. 

03

Je krijgt wat je verdient

Voor wat, hoort wat. Het topwerk van onze collega’s waarderen we.
Met onder andere extra vakantiedagen, een heerlijke 13e maand en baanzekerheid.

04

Liever met eigen ogen meemaken hoe onze collega’s het werken bij Eshuis ervaren?

Waarom we doen wat we doen

Verpakkingen en etiketten produceren waar we trots op zijn. Dat is ons doel. Een uitdagende verpakkingsvraag van de klant
omtoveren tot een betrouwbaar product. Daar krijgen we energie van. 

Onze kwalitatieve producten maken het succes van onze klanten mogelijk. Met teamwork en puur vakmanschap.