fbpx

Het verhaal van Riewing

Riewing is digitaal drukker bij Eshuis. Hij is trots op zijn werk en de etiketten die bij hem van de machine rollen. Lees hier meer over het werk van Riewing.

Door een uit de hand gelopen vakantiebaan werk ik inmiddels alweer 3.5 jaar bij Eshuis.

In mijn vrije tijd ben ik leider van een lokaal voetbalteam in Dalfsen. Daarnaast ga ik graag uit, het leuke is dat ik dan ook veel collega’s tegenkom. Dat is altijd gezellig!

Bij Eshuis werk ik in een gezellig team, dit vond ik vooral heel belangrijk. Dit heeft mij over de drempel gehaald om hier te komen werken.
Daarnaast zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Zo ben ik van vakantiehulp naar digitaal drukker gegaan. Dit jaar heb ik ook twee nieuwe cursussen afgerond. Hierdoor kan ik mezelf weer verder ontwikkelen.

Mijn hoogtepunt zijn de personeelsfeesten. Deze zijn altijd leuk en gezellig samen met alle collega’s.

Riewing, digitaal drukker

Eshuis wil tot het uiterste gaan, dat is goed zichtbaar bij de nieuwe digitale drukpers, de V12. Mensen van over de hele wereld komen kijken, naar de machine en naar het bedrijf.

Ik ben blij dat ik onderdeel ben van dit bedrijf. De etiketten die bij mij over de pers gaan zie je weer terug in de supermarkt. Je komt ze overal tegen en dit maakt mijn werk meteen weer leuker.

Mijn hoogtepunt binnen Eshuis zijn de personeelsfeesten. Deze zijn altijd leuk en gezellig samen met alle collega’s. Vooral het feest ter ere van ons 130-jarig bestaan.