fbpx

Het verhaal van Wendell

Wendell werkt aan de sleevemachine in het nabewerkingsteam. Naar eigen zeggen gaat hij na 1.5 jaar elke dag fluitend naar werk. Wendell vertelt je graag meer over zijn ervaring van het werken bij Eshuis.

Als operator aan de sleevemachine wikkel ik de sleeves op een grote rol. Ik controleer het wikkelproces en de sleeves zelf.

Ik ben nog altijd erg blij dat ik bij Eshuis ben komen werken. Deze keuze is gevallen door mijn interesse in de grafische wereld. Ook na anderhalf jaar kom ik nog elke dag fluitend naar mijn werk.

Er is veel mogelijk bij Eshuis. Er zijn mogelijkheden om opleidingen te volgen en om door te groeien.

Wendell, Operator Sleevemachine

In mijn vrije tijd spreek ik soms in de kerk in Zwolle. Ik vind het leuk om daar mijn meningen te delen over het leven. Ook maak ik graag muziek.

Eshuis is een grote speler in de etikettenindustrie. Daarom ben ik trots dat ik kan zeggen dat ik hier werk. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en er zijn mogelijkheden om opleidingen te volgen en om door te groeien. In overleg is er veel mogelijk bij Eshuis, dat is heel fijn.