fbpx

Eric loopt stage op de Marketing en E-commerce afdeling van Eshuis. Hij zorgt ervoor dat de klanten van onze webshop goed worden geholpen. Lees hieronder meer over Eric’s ervaringen tijdens zijn stage bij Eshuis.

Het verhaal van Eric

Tijdens mijn stage onderhoud ik het contact met webshopklanten. Ook houd ik me bezig met een stukje sales. Deze werkzaamheden sluiten goed aan bij mijn opleiding Commerciële Economie. In mijn vrije tijd sport ik veel, met name fitness. Ook kijk ik graag naar voetbal, zoals alle wedstrijden van Ajax. Doorbrengen van mijn vrije tijd met vrienden is voor mij ook belangrijk.

Samen met Bram en Iris zorg ik ervoor dat onze klanten snel en goed worden geholpen. Vragen van klanten beantwoorden we via mail, telefoon of chat. Ook stel ik offertes op en volg deze op. De diversiteit van werkzaamheden en het directe contact met klanten maakt dit werk echt leuk. Het geeft een goed gevoel om klanten te helpen en van hen te horen dat ze jouw werk waarderen.

Tijdens mijn stage word ik goed begeleid. Het geeft een goed gevoel om klanten te helpen en van hen te horen dat ze jouw werk waarderen.

Eric, stagiair Customer Success

Het team waarin ik werk is jong en energiek. Dit maakt dat de werksfeer heel positief is. Het is altijd gezellig op kantoor. Daarnaast leer ik veel en krijg ik een goede indruk van mijn toekomstige werkveld. Dit gebeurt onder goede begeleiding vanuit Eshuis.

Ik ben trots dat ik kan zeggen dat ik na mijn stage blijf plakken bij Eshuis. Eshuis heeft mij de kans gegeven om hier te blijven werken. Hierdoor kan ik mijn vaardigheden in klantenservice en sales verder ontwikkelen. En ondertussen mijn opleiding afronden.