fbpx

E-commerce sales & Klantadvies stage

Ben jij klaar om in klantwensen te duiken? Wil jij meer leren over de wereld van e-commerce en webshopprocessen? En wil je klanten blij maken dankzij jouw adviezen?
Draag mee aan de doelen van onze webshop!

Jouw stage

In deze stage overweeg jij onze productopties. Het leuke aan onze klanten en producten is dat geen enkele hetzelfde is. Daarom breng jij passende adviezen uit, zodat de klant het passende etiket voor zijn product ontvangt.
Daarvoor ga je leren over de verschillende materialen, afwerkingen en productiemogelijkheden van onze etiketten. Etiketten die de klant vervolgens bestelt in onze webshop. Een maatwerkproduct dat teruggebracht is tot de basis en waar dus veel over te leren valt!

Naast jouw adviserende rol kunnen klanten ook terecht bij jou voor andere vragen. Denk aan vragen over het bestelproces, over het opmaken van ontwerpen en meer. Deze vragen beantwoord je per mail, telefoon of via chat.

Bij een enthousiast webshop team, horen ook enthousiaste doelen! Doelen waaraan jij gaat bijdragen. Bijvoorbeeld door offertes voor de klant op te maken en leads op te volgen. Op eigen inzicht bepaal jij hoe je de potentiële klant benaderd.

Ons doel is om jou een leuke stage-ervaring te bieden en dat jij je verder ontwikkelt in jouw vakgebied. Samen kijken we naar jouw sterke- en ontwikkelpunten en passen hier jouw werkzaamheden op aan. We moedigen je aan om actief bij te dragen en om jouw frisse ideeën te delen, zodat we samen onze doelen behalen!

Wij bieden jou: 

  • genoeg tijd voor jouw schoolopdrachten, zodat je die studiepunten gemakkelijk binnensleept
  • gezellig samenkomen tijdens PV-activiteiten en borrels
  • elke maand een stagevergoeding van € 350,- op je rekening ( -€7,50 voor die gezellige PV-feesten waar we het over hadden)
  • goede begeleiding bij je werkzaamheden en schoolopdracht
  • een jong team dat altijd in is voor een borrel of teamuitje
  • meer leren over jouw vakgebied met gratis cursussen van Frankwatching
  • impact maken dankzij jouw passende klantadviezen

Deze stage is echt wat voor jou

Als je:

  • wil duiken in klantwensen om het beste product te vinden
  • alle ins- en outs wil leren over de e-commerce wereld
  • jouw input over klantcommunicatie deelt met je collega’s
  • op jouw collega’s afstapt om informatie op te vragen
  • een commerciële studie volgt zoals Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Ondernemerschap & Retailmanagement of E-commerce
  • een gezonde dosis humor meeneemt naar kantoor 😉

Werken voor mooie merken

Vier successen met het energieke Team Marketing & E-commerce

Jij wordt het 12e lid van Team Marketing & E-commerce. We zijn een energiek team dat veel van elkaar leert en met elkaar op de vloer spart. Wat regelmatig uitloopt tot het plannen van de volgende afdelingsborrel ;).

Jouw bureau staat bij het bureau van Bram. Hij begeleidt je bij stage, je schoolopdrachten en je taken. En ook bij Iris kan je terecht met vragen over jouw werkzaamheden. Samen met Bram ga je op zoek naar een schoolopdracht die niet op de plank beland, maar echt ertoe doet. Zodat we met jouw input de webshop naar een hoger niveau tillen.

Tussen de middag lopen we graag een rondje door Dalfsen (of langs de supermarkt of ijskraam). En op vrijdag is één van ons de sjaak om af te halen bij de patatkraam op de hoek.

Samen zetten we ons in voor de beste klantervaring en digitalisering – en dus de toekomst – van Eshuis.

Maak het verschil bij Eshuis

Bij Eshuis maak je deel uit van een echt Dalfsens bedrijf. Dat houdt in dat alles draait om persoonlijke aandacht en korte lijntjes. Jouw stem wordt echt gehoord.

Met al ruim 130 jaar ervaring en ons geavanceerde machinepark produceren we de innovatiefste verpakkingen en etiketten. Daarvoor weten onze klanten ons moeiteloos te vinden. Klanten als de kaasboer op de hoek en de lokale bierbrouwer. En bekendere merken als HG, Coca-Cola en Alabastine.
Met jouw inzet als stagiair klantadvies & e-commerce sales draag je bij aan stralende producten die stralen in het schap. En waarvan je geniet bij jou thuis!

Wij geloven in samenwerking. Dat is hoe we samen verder groeien. Maak je ook het verschil door jouw talenten in te zetten bij Eshuis?

Solliciteer!

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Bram Slot, Customer Success

Om de beste match te vinden, steken we graag onze tijd en energie in onze vacatures. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de klus zelf kunnen klaren. Externe hulp hebben we dus niet nodig!

Hoe werkt solliciteren bij Eshuis?

1

Je vindt jouw baan

Super! Vul snel het online

sollicitatieformulier in.

2

Je wordt uitgenodigd

Per telefoon, mail of Whatsapp. Je hoort van ons binnen 2 werkdagen.

3

Je maakt kennis

In 2 gesprekken maak je kennis met ons. Met jouw collega’s, wat we doen en met jouw werkzaamheden. 

4

Welkom bij Eshuis!

Gefeliciteerd! Door goede begeleiding haal jij makkelijk jouw studiepunten binnen 💪.