fbpx

Marketingstage Socials & Brand

Ben jij klaar voor een stage vol creativiteit en impact? Wil je jouw handen uit de mouwen steken en de wereld van social media veroveren?
Ontdek een marketingstage bij Eshuis, waar je niet alleen veel leert van je gezellige team maar ook volop kansen krijgt om te ontwikkelen en te groeien!

Bouw aan jouw toekomst in content & social media

Als stagiair Content & Social media stort jij je op onze diverse social mediakanalen. Dit doe je door onderzoek te doen, content te vinden en pakkende posts en story’s te maken en in te plannen voor Facebook, Instagram en LinkedIn.

Aan jou de taak om de mooiste foto’s te maken en perfecte captions te bedenken. Tijdens deze stage ontwikkel jij je tot onze junior social media marketeer!
Ook ga je bezig met het ontwikkelen van content waar de social media posts naar verwijzen. Denk aan het schrijven van blogs en nieuwsberichten op eshuis.nl en het verzamelen van quotes bij je collega’s voor onze werkenbij-site.

In de periode waarin jij stage loopt staan ook een aantal toffe beurzen en evenementen op de planning. Eén van deze leuke projecten is de kerstmarkt voor onze collega’s. Bij de voorbereiding en uitvoering van dit evenement ben je nauw betrokken tijdens je stage.

Daarnaast help je mee bij onze marketingcampagnes. Zoals het schrijven en verzenden van on- en offine mailings en het opmaken marketinguitingen in onze huisstijl. Jouw frisse ideeën hierover kunnen we goed gebruiken!

Ons doel is om jou een leuke stage-ervaring te bieden en dat jij je verder ontwikkelt in jouw vakgebied. Samen kijken we naar jouw sterke- en ontwikkelpunten en passen hier jouw werkzaamheden op aan. We moedigen je aan om actief bij te dragen aan onze projecten en jouw frisse ideeën te delen, zodat we samen impact kunnen maken!

Wij bieden jou: 

  • genoeg tijd voor jouw schoolopdrachten, zodat je die studiepunten gemakkelijk binnensleept
  • gezellig samenkomen tijdens PV-activiteiten en borrels
  • elke maand een stagevergoeding van € 350,- op je rekening ( -€7,50 voor die gezellige PV-feesten waar we het over hadden)
  • goede begeleiding bij je stage, met elke week een korte meet-up
  • impact maken tijdens marketingcampagnes, projecten en evenementen
  • een jong team dat altijd in is voor een borrel of teamuitje
  • gratis meer leren over jouw vakgebied met cursussen van Frankwatching

Deze stage is echt wat voor jou

Als je:

  • handen jeuken om aan de slag te gaan met onze socials
  • wil leren hoe je pakkende en vlotte teksten schrijft
  • jouw kennis deelt met het marketingteam om onze campagnes te verbeteren
  • op jouw collega’s afstapt om informatie op te halen voor jouw content (na uitleg natuurlijk!)
  • een commerciële studie volgt zoals Commerciële Economie, Bedrijfskunde of Communicatie
  • een gezonde dosis humor meeneemt naar kantoor

Werken voor mooie merken

Vier successen met het energieke Team Marketing & E-commerce

Jij wordt het 5e lid van Team Marketing. Lotte, Thomas, Sander en Lyanne vormen een jong team dat veel van elkaar leert en veel spart op de vloer. Wat regelmatig uitloopt tot het plannen van de volgende afdelingsborrel ;).

Jouw bureau staat naast die van Lyanne, die jou begeleidt bij je stage, je schoolopdrachten en je taken. Bij Lotte, onze content marketeer, kan je terecht bij je vragen rondom onze socials.
Samen met Team Ecommerce vormen we de gehele afdeling (11 collega’s + jij). We delen de vloer, waardoor de lijntjes kort zijn en we veel onderling overleggen. En zo ook veel informatie opdoen bij elkaar!
Tussen de middag lopen we graag een rondje door Dalfsen (of langs de supermarkt of ijskraam) en op vrijdag is één van ons de sjaak om af te halen bij de patatkraam op de hoek.

Met het team Marketing versterken we samen de naam – en dus de toekomst – van Eshuis.

Maak het verschil bij Eshuis

Bij Eshuis maak je deel uit van een echt Dalfsens bedrijf. Dat houdt in dat alles draait om persoonlijke aandacht en korte lijntjes. Jouw stem wordt echt gehoord.
Met al ruim 130 jaar ervaring en ons geavanceerde machinepark produceren we de innovatiefste verpakkingen en etiketten. Daarvoor weten onze klanten ons moeiteloos te vinden. Klanten als de kaasboer op de hoek en de lokale bierbrouwer. En bekendere merken als HG, Coca-Cola en Alabastine.
Met jouw inzet als marketingstagiair draag je bij aan producten die stralen in het schap en waarvan je geniet bij jou thuis!

Wij geloven in samenwerking. Dat is hoe we samen verder groeien. Maak je ook het verschil door jouw talenten in te zetten bij Eshuis?

Solliciteer!

Vragen over deze vacature?

Neem contact op met Lyanne Odink, Allround Marketeer

Om de beste match te vinden, steken we graag onze tijd en energie in onze vacatures. Daarom zijn we ervan overtuigd dat we de klus zelf kunnen klaren. Externe hulp hebben we dus niet nodig!

Hoe werkt solliciteren bij Eshuis?

1

Je vindt jouw baan

Super! Vul snel het online

sollicitatieformulier in.

2

Je wordt uitgenodigd

Per telefoon, mail of Whatsapp. Je hoort van ons binnen 2 werkdagen.

3

Je maakt kennis

In 2 gesprekken maak je kennis met ons. Met jouw collega’s, wat we doen en met jouw werkzaamheden. 

4

Welkom bij Eshuis!

Gefeliciteerd! Door goede begeleiding haal jij makkelijk jouw studiepunten binnen 💪.